You are here

Servisni programi za žerjave

Servisni programi za žerjave
NAŠIH PET PROGRAMOV SERVISIRANJA JE PRILAGOJENIH VSAKI STRANKI POSEBEJ

Program preventivnega vzdrževanja CARE

Program preventivnega vzdrževanja CARE je naša najbolj priljubljena servisna ponudba. Zasnovan je za izboljšanje varnosti in produktivnosti vaše opreme skozi sistematsko uporabo pregledov v okviru preventivnega vzdrževanja, rutinskega vzdrževanja, naše lastne metode za ocenjevanje tveganj in priporočila ter tehnologije za oddaljeni nadzor, kjer je to mogoče. V kombinaciji s popravljalnim vzdrževanjem, nadgradnjami in storitvami svetovanja se vrednost življenjskega cikla maksimalno podaljša.

Program CARE se prilagaja vašim posebnim potrebam. Upoštevamo uporabo žerjava, okolje delovanja, klasifikacijo obremenitve, priporočila proizvajalca in lokalne predpise.

Da bi podprli hitro in zanesljivo odločanje glede vzdrževanja, se ugotovitve naših pregledov, skupaj s prednostnimi tveganji in priporočenimi dejanji redno pregledujejo skupaj z vami. Za podrobnosti preverite naš svetovalni pristop in načrtovano vzdrževanje MAINMAN.

POLEG PREVENTIVNEGA VZDRŽEVANJA STA NA VOLJO PROGRAMA COMMITMENT IN COMPLETE

COMMITMENT

Če potrebujete obsežnejši servisni dogovor, ki presega preventivno vzdrževanje, vas bo morda zanimal naš program vzdrževanja COMMITMENT. Ta program ponuja široke storitve vzdrževanja. Obseg pogodbe za program COMMITMENT običajno vključuje dejavnosti preventivnega vzdrževanja, redno preverjanje skladnosti, zamenjavo obrabnih delov, vnaprej pooblaščena popravila in dodatne servisne produkte, ki izpolnjujejo edinstvene pogoje vašega delovišča in vaših operacij. Pogoj za pogodbo za program COMMITMENT je podrobna študija izvedljivosti in po potrebi izvedba popravil, s katerimi se vzpostavi primerno delovno stanje opreme.

COMPLETE

Program vzdrževanja in operacij COMPLETE je naš najbolj prilagojen servisni sporazum. Zasnovan je za potrebe strank, ki želijo, da vzdrževanje in upravljanje opreme v celoti prevzamejo zunanji izvajalci. V okviru tega programa podjetje Konecranes sodeluje z vami pri vzpostavljanju ravnanja z materiali in cilji učinkovitosti za vašo opremo in procese. Program COMPLETE običajno temelji na dolgoročni pogodbi in zato zahteva postopek podrobne ocene z vzajemno dogovorjenimi pogoji.

ČE POTREBUJETE SAMO OSNOVE, SE POZANIMAJTE O PROGRAMU CONDITION ALI CONTACT

CONDITION

Program pregledovanja CONDITION je zasnovan kot pomoč pri zagotavljanju skladnosti z lokalnimi zakonskimi zahtevami in kot podpora notranjemu vzdrževanju. Ti pregledi zagotavljajo natančne informacije o pomanjkljivostih in kršitvah, kakor jih opredeljujejo predpisi in naše lastne izkušnje. Preglede izvajajo usposobljeni in pristojni strokovnjaki. Program CONDITION vam ponuja dostop do našega strokovnega znanja s področja pregledov s spletnim poročanjem in vam po potrebi omogoča tudi preizkus naših drugih storitev.

KONTAKT

CONTACT je naša najosnovnejša storitev na zahtevo, običajno za nujna popravila, nadomestne dele, odziv ob poškodbah in druge specifične potrebe. Naše delovne skupine so izurjene, da razumejo edinstvene zahteve vseh znamk žerjavov, ne glede na prvotnega proizvajalca, in zagotavljajo vzdrževanje v skladu s specifikacijami proizvajalca originalnih delov. Pravzaprav predstavljajo žerjavi drugih znamk in ne naše kar dve tretjini žerjavov, ki jih servisiramo. S programom CONTACT se vam lahko dokažemo z vsako transakcijo posebej.

Za več informacij o naših servisnih programih stopite v stik z nami.