You are here

Načrtovano vzdrževanje MAINMAN

Načrtovano vzdrževanje MAINMAN

Načrtovano vzdrževanje, ki ga podpirajo izkušnje in tehnologija

Načrtovano vzdrževanje MAINMAN je temelj programa preventivnega vzdrževanja »CARE«. To je vzdrževalni servis, ki je osnova za posvetovanje glede načrtovanja, sledenja, poročanja in vzdrževanja. Naš svetovalni pristop podpirajo edinstvena tehnologija MAINMAN, lastna metoda tveganj in priporočil ter strokovno znanje o izvajanju vzdrževalnih del povsod po svetu.

Tako vzdrževanje je v panogi mostnih žerjavov edinstveno in je oblikovano tako, da zagotavlja poglobljen vpogled v stanje vaše opreme ter rutinsko izvajanje vzdrževalnih del, kot na primer prilagajanje in mazanje, ki jih je v svojih navodilih za uporabo določil proizvajalec. Tak servis vključuje preventivni vzdrževalni pregled, vizualne preglede, rutinsko vzdrževanje ter preskuse delovanja in funkcij vaše dvižne opreme.

Družba Konecranes ima več deset let izkušenj na področju pregledovanja in vzdrževanja žerjavov, pri izvajanju del pa si pomaga z lastno platformo tehnologije MAINMAN. Nudimo bolj inteligentno skrb za stranke s hitrejšo odzivnostjo.

Tehnologija MAINMAN predstavlja nov in izboljšan pristop
 

Tehnologijo MAINMAN izberite za funkcije vzdrževanja in pregledovanja, ki vključujejo:

• servisiranje in poročila o pregledih brez papirnatih dokumentov;
• celostne poslovne ocene in ocene varnosti;
• YourKonecranes.com: spletni portal, ki omogoča sprotni dostop do podatkov o opremi in preteklih vzdrževalnih delih neposredno v brskalniku;
• izboljšano poročanje o varnosti, ki izpostavi težave in tveganja, povezana z varnostjo.

Pišite nam za več informacij.