You are here

Zakaj posodobiti žerjav?

PODALJŠAJTE ŽIVLJENJSKO DOBO MOSTNEGA ŽERJAVA

Starejšemu žerjavu lahko podarite novo življenje. Morda želite povečati hitrost in zmogljivost dvigovanja, izboljšati ergonomijo in udobje za upravljavca, uporabiti nove varnostne funkcije in možnosti postavitve ali enostavno zamenjati zastarele dele, ki zahtevajo veliko vzdrževanja, z novejšo tehnologijo. Ne glede na vaše zahteve je posodobitev ustrezna možnost za zaščito in podaljšanje prvotne naložbe.

ZAGOTOVITE STORILNOST

Odločitev za posodobitev pogosto temelji na potrebi po večji zmogljivosti, včasih pa gre za podporo povsem novega procesa. S pravo posodobitvijo boste imeli na voljo popolnoma integriran sistem, ki je prilagojen potrebam vašega dela.

ZAČNITE Z ANALIZO ZANESLJIVOSTI ŽERJAVA

Analiza zanesljivosti žerjava podjetja Konecranes zagotavlja podrobno analizo žerjava v povezavi z njegovo uporabo. Ocenili bomo strukturno celovitost žerjava ter stanje mehanskih in električnih sestavnih delov. Analizirali bomo tudi zahteve za obremenitev in delovanje ter zapise o vzdrževanju. Po analizi vseh teh faktorjev v primerjavi z zahtevano zmogljivostjo bomo določili najprimernejšo nadgradnjo sistema in ustrezen načrt posodobitve.

IZKORISTITE PREDNOSTI NOVEGA ŽERJAVA Z MANJ STROŠKI

Če posodobitev žerjava zahteva več kot osnovne nadgradnje za izboljšanje varnosti, zanesljivosti in zmogljivosti, lahko obnovimo vaš stari žerjav, da bo izpolnjeval zahteve današnjih visokotehnoloških standardov. Stroški so običajno precej manjši kot če bi kupili nov žerjav.

USTVARITE VARNEJŠE DELOVNO MESTO

Tehnologija za izboljšanje varnosti se razvija hitreje kot kdajkoli prej. Od izdelave mostnega žerjava so se varnostni predpisi morda spremenili. S posodobitvijo boste lažje izpolnjevali trenutne varnostne predpise in zmanjšali nevarnost izpada delovanja, telesnih poškodb ali škode na objektih, materialih ali izdelkih.

ZAUPAJTE VODILNEMU PONUDNIKU POSODOBITEV

Konecranes je vodilni ponudnik posodobitev za mostne žerjave z več kot 100-letnimi izkušnjami. Naši strokovnjaki imajo veliko izkušenj in so usposobljeni za velike in majhne posodobitve. Imamo znanje, tehnologijo in sredstva za posodobitev katerekoli znamke ali modela mostnega žerjava.