You are here

Nadgradnje dvigala, vozička in žerjava

Nadgradnja dvigala ali vozička za žerjave

Dovolite podjetju Konecranes, da oceni vašo opremo in vam priporoči primerno nadgradnjo za posodobitev.

SPREMEMBE IN OJAČITVE NOSILCA

Konecranes lahko poveča ali zmanjša dolžino razpona nosilca, kar je morda potrebno pri razširitvi zgradbe ali pri postavitvi uporabljenega žerjava v obstoječo zgradbo. Poleg tega je morda treba popraviti ali ojačati nosilce, predvsem pri povečanju zmogljivosti dvigovanja.

VOZIČEK SMT

Voziček SMARTON® je izdelan za težko industrijo. Motor, menjalnik in kontrolna enota so oblikovani in izdelani v naši lastni proizvodnji, kar omogoča izjemno zmogljivost dvigovanja in dolgo življenjsko dobo. Motorji s prirobnico imajo vgrajene zavore, kar omogoča ustrezno poravnavo stroja.

ODBIJAČI ZA MOST

Namestite vzmetne, hidravlične ali gumijaste odbijače za most, ki izpolnjujejo zahteve Agencije za varnost in zdravje pri delu (OSHA), ter tako zaščitite žerjav in zgradbo.

PLATFORME

Dodajte ali obnovite dostopne poti in ročne ograje ter tako povečajte varnost.

ČELNI NOSILCI IN SESTAVI KOLES

Z valjčnimi ležaji lažje izpolnite vse večje zahteve za produktivnost. Zmogljivi čelni nosilci podjetja Konecranes so oblikovani tako, da podaljšajo življenjsko dobo koles in izboljšajo premikanje žerjava po tirih.

OHIŠJE GONILA DVIGALA

Ohišje gonila lahko popravite ali v celoti zamenjate, da ustreza delovnemu okolju ali da po potrebi povečate zmogljivost dvigovanja. Ključne sestavne dele, na primer gredi, ležaje in gonila, je za daljšo življenjsko dobo mogoče zelo natančno mehansko in toplotno obdelati.

SAMONASTAVLJIVE ZAVORE

Zmanjšajte vzdrževalna dela s samodejno kompenzacijo obrabe zavornih oblog. Na voljo so komplet vzmeti DC AISE in čeljustne zavore, ki se sprožijo električno ali so krmiljene z impulzi z izmeničnim tokom.

ZAVORE ZA MOST

Zavore za most se običajno uporabljajo na žerjavih, ki se napajajo z enosmernim tokom, in jih je mogoče upravljati iz kabine ali s tal. Med sestavne dele, ki jih je treba popraviti ali zamenjati, spadajo električne in hidravlične čeljustne zavore, kompleti vzmeti DC, zavorni koluti in sprožitveni mehanizmi.

NOSILCI

Konecranes ponuja nosilce v različnih velikostih in konfiguracijah, pa tudi običajne zamenljive dele, na primer kavlje, okvirje, sornike, vrvenice, ležaje in varnostne zaklepe.