Zakaj posodobiti mostni žerjav?

• Življenjska doba pomembnih sestavnih delov se bo počasi končala.
• Vaše proizvodne zahteve rastejo.
• Uporaba opreme se je spremenila.
• Zakonske zahteve so se spremenile.
• Za vzdrževanje starega žerjava porabite vedno več denarja in časa.
• Razmišljate o zamenjavi žerjava.

why_modernize.jpg

So vaši žerjavi primerni za prihodnjo uporabo?

Če razmišljate o posodobitvi kot eni od možnosti, potrebujete orodje, ki vam bo pomagalo pri sprejemanju odločitev glede prihodnje uporabe žerjavov. Analiza zanesljivosti žerjava je tehnična ocena trenutnega stanja žerjava, ki poda teoretično oceno preostale življenjske dobe ter priporočila za naprej. 

modernizations.jpg

Obstoječi žerjav preoblikujte s posodobitvijo

S posodobitvami lahko dosežete popolno preoblikovanje obstoječega žerjava, kar je alternativna rešitev zamenjavi tega žerjava. Posodobitve so tudi dobra priložnost za dodajanje najnovejših tehnologij. Običajne posodobitve vključujejo menjavo dvigal, vozičkovkabin upravljavcev in krmilnikov za doseganje večje zmogljivosti, hitrosti, obremenitve in nadzora tovora.

transform_your_existing_crane.png

Zastareli žerjavi so preteklost

“Družba Konecranes omogoča varnejše načine upravljanja žerjavov. Naša storilnost se je povečala, varnost je izboljšana, težav s pregledovanjem opreme ali odkrivanjem napak nismo imeli. Prav tako še ni bilo potrebno nobeno popravilo. Dolgoročno bomo s to posodobitvijo veliko prihranili. Varnost pa je seveda na prvem mestu. Je neprecenljiva.”

Jerome Mead
vodja poslovanja in področja kakovosti, AM Castle Metals

amcastlemetals_820.jpg