You are here

Funkcije portala za stranke

Portal yourKONECRANES.com za stranke, ki je na voljo spletno, vam ponuja popoln pregled sredstev in odnosov s podjetjem Konecranes. Dostopate lahko do poročil o pregledih in servisih, servisnih urnikov, zgodovine vzdrževanj, seznamov sredstev, porabe servisov in podatkov o pogodbah. yourKONECRANES lahko uporabite tudi za sprožitev zahtev po servisu.

Pregled

Zagotovite si hiter pregled varnostnih opozoril, tveganj in porabe za vsa svoja sredstva. Opozorila TRUCONNECT® se prikažejo na vrhu, skupaj s podatki o uporabi žerjavov po urah delovanja in zagonih. Povzetek tveganj za vaša sredstva vključuje varnostna tveganja, tveganja za proizvodnjo, neopredeljena tveganja in priložnosti za izboljšanja. Preverite lahko tudi skupno porabo storitve ali porabo po sredstvih. Zavihek dejavnosti prikazuje vse servisne dejavnosti v izbranem časovnem okvirju; v zavihku dokumentov si lahko ogledate vse svoje dokumente, ki se ustvarijo ali naložijo v izbranem časovnem okvirju; novi gumb za zahtevo po servisni storitvi pa vam omogoča sprožitev nove servisne zahteve z enim klikom. Podatke iz servisnega in poslovnega pregleda si lahko kadar koli ogledate.

TRUCONNECT

Podatke oddaljenega spremljanja o uporabi si je mogoče ogledati po voznem parku ali posameznem kosu opreme. Pogled povzetka vam omogoča preprosto filtriranje po datumih. Pregledni grafikoni prikazujejo ure delovanja, zagone motorja dvigal, preobremenitve dvigal, zaustavitve v sili in presežene temperature. Ogledate si lahko tudi oceno preostale življenjske dobe ali projektiranega obdobja delovanja (DWP).

Seznam sredstev

Oglejte si vsa svoja sredstva na enem mestu, vključno s sredstvi TRUCONNECT in servisnimi sredstvi. Iz tega seznama si lahko ogledate podrobnosti o vsakem posameznem sredstvu, kot so opis, lokacija in stanje povezave storitve TRUCONNECT.

Servisni koledar

Pogled koledarja vam omogoča ogled zaključenih in prihajajočih servisnih dejavnosti. Stanja servisov so barvno označena, filtriranje pa vam omogoča ogled storitev po servisnih izdelkih.

Pregled servisa

Po servisnem obisku bo servisni strokovnjak iz vaše lokalne podružnice sodeloval z vami pri obravnavi odprtih priporočil in ponudb, odgovarjal na vaša vprašanja in načrtoval nadaljnje korake. Te podatke si lahko kadar koli ogledate na portalu yourKONECRANES.com. V zavihku dejavnosti se s filtriranjem zaključenih servisnih zahtev prikaže osnovni povzetek nedavnega servisa. Ogledate si lahko povzetek tveganj za nedavni servis in podatke o posameznih pregledanih komponentah s priporočili in opombami tehnika.

Poslovni pregled

Ta pregled vašega trenutnega programa vzdrževanja na poslovni ravni je namenjen predstavitvi donosnosti naložbe in spodbujanju nenehnega izboljševanja. Portal vsebuje informacije, predstavljene v poslovnem pregledu, do katerih je prek zavihka za poslovni pregled mogoče dostopati v vsakem trenutku.

Ogledate si lahko podatke o pogodbi ter vse servisne produkte, povezane z njo. Razdelek porabe prikazuje zneske porabe in ključne kazalnike učinkovitosti servisov. Sredstva je mogoče razvrstiti glede na porabo, filtrirate jih lahko glede na vrsto servisa ali pa si ogledate celotno porabo. Drug filter vam omogoča pregled glede na raven kritičnosti sredstva, da si lahko ogledate trende in zneske porabe za ključna sredstva.