PORTAL ZA STRANKE YOURKONECRANES.COM

Naš portal za stranke, yourKONECRANES.com, vam nudi hiter in preprost dostop do vaših podatkov o vzdrževanju žerjavov. Podatki storitve TRUCONNECT o uporabi ter podatki vzdrževanju in sredstvih iz programa MAINMAN so povezani in ponujajo pregled dogodkov in dejavnosti v poljubnem izbranem časovnem intervalu. Zbrane podatke za posamezno sredstvo ali celoten vozni park je mogoče pregledovati, analizirati in hitro omogočiti njihovo souporabo. Opazovanje nepravilnosti, vzorcev in trendov omogoča vpoglede in vam pomaga pri obveščenem odločanju o vzdrževanju na podlagi dejstev.

craneyourkc.jpg

ZAGOTOVITE SI VPOGLED SVOJIH PODATKI

Nepravilnosti se lahko pokažejo kot okvare, kot so preobremenitve. Ti dogodki so nepravilnosti, ki jih je treba reševati, takoj ko do njih pride. Prvi korak pri ugotavljanju vzroka preobremenitve je podatek o času dogodka.

Vzorci pomagajo ugotoviti povezave med spremenljivkami. Na primer, opozorila o preobremenitvi ali zaustavitvi v sili ali čezmerni zagoni lahko nakazujejo, da upravljavec potrebuje dodatno usposabljanje, da se skrajša čas izpadov zaradi človeških napak in zmanjša tveganje za varnost. Ponavljajoče se pregrevanje motorja lahko nakazuje, da so potrebne spremembe v opremi ali procesu.

Študija trendov lahko pomaga določiti prednost korektivnih ukrepov in naložb. Analiziranje obnašanja podatkov v času podpira razvoj predvidevanja vzdrževanja.

anompattren5.jpg

DOLOČITE PREDNOSTI VZDRŽEVANJA

Portal za stranke ponuja zgodovino napak in določa prednost sredstev v skladu z izbranimi merili za hiter pregled šibkih točk za posamezno sredstvo ali celoten vozni park. To vam lahko pomaga pri obveščenem odločanju o vzdrževanju.

cxt.jpg

HITER DOSTOP DO PODATKOV O SERVISU

Na portalu yourKONECRANES.com lahko dostopate do poročil o pregledih in servisih, servisnih urnikov, zgodovine vzdrževanj, seznamov sredstev, porabe servisov in podatkov o pogodbah. Med servisnim obiskom lahko naši mobilno opremljeni tehniki hitro in učinkovito vnesejo podatke, da vam zagotovijo hiter dostop do vaših servisnih podatkov. yourKONECRANES lahko uporabite tudi za sprožitev zahtev po servisu. Portal vam ponuja popoln pregled sredstev in odnosov s podjetjem Konecranes na poljubni napravi z dostopom do spleta.

laptop5.jpg

ARHIVIRANJE IN PONOVNO PRIDOBIVANJE PODATKOV

Na portal yourKONECRANES lahko naložite svoje starejše dokumente in elektronska poročila, da si zagotovite digitalni dostop do vseh zapisov o žerjavih na enem mestu.

documents.jpg

Oglejte si podatke iz servisnega in poslovnega pregleda

Po servisnem obisku bo servisni strokovnjak iz vaše lokalne podružnice sodeloval z vami pri obravnavi odprtih priporočil in ponudb, odgovarjal na vaša vprašanja in načrtoval nadaljnje korake. Ta servisni pregled si lahko kadar koli ogledate na portalu yourKONECRANES.com.

Poslovni pregled zajema vaš trenutni program vzdrževanja in je namenjen predstavitvi donosnosti naložbe in spodbujanju nenehnega izboljševanja. Portal vsebuje podatke, predstavljene v vašem pregledu, kot so podatki o pogodbi in porabi.

bizreview3.jpg