You are here

Naši strokovnjaki za servisiranje žerjavov in dvigal uporabljajo svetovalni pristop

Povezovanje s strankami, ki želijo servis žerjava, na osebni ravni

Naš svetovalni pristop vam lahko pomaga pri sprejemanju odločitev. Ob koncu servisa vam ne bomo kar brez besed izročili poročila. Vzeli si bomo čas ter se z vami osebno srečali in vam posredovali naše izsledke, vam predstavili, kaj priporočamo glede na vodilno izvedensko mnenje v panogi ter se z vami pogovorili o tem, kako vsako dejanje vpliva na delovanje in na celotno stanje vašega posla.

Naša lastna metoda tveganj in priporočil je temelj naših pregledov in preventivnih vzdrževalnih postopkov. Ne glede na vrsto izvajanega servisa je metoda tveganj in priporočil družbe Konecranes gonilo naših ocenjevanj in svetovalnih postopkov, z njo pa vam zagotavljamo prednost na področju varnosti in proizvodnje.

Storitve pregledovanja in preventivnega vzdrževanja vključujejo več ključnih posvetov, vključno s spodaj naštetimi:

Ocena varnosti: Ocena na stopnji opreme je oblikovana tako, da vas obvesti, če se pojavijo težave ali napake v zvezi z varnostjo, še preden tehnik odide oz. preden nadaljujete z uporabo opreme.

Ocene obiska in servisa: Te ocene na stopnji poteka ali lokacije dela vsebujejo vpogled v rezultate pregleda in vzdrževanja, prepoznana tveganja in priporočena dejanja.

Poslovna ocena: Ta poslovna ocena vašega trenutnega programa vzdrževanja je usmerjena v prikaz donosnosti naložbe ter v spodbujanje izboljšav.

Analiza žerjava, ki jo ustvarijo naši strokovnjaki

Morda tega ne opazite, a žerjavi vam sporočajo, v kakšnem stanju so. Na srečo se s tem lahko spopade naša globalna mreža usposobljenih lokalnih tehnikov, ki se ukvarjajo z žerjavi. Takoj prepoznajo, kaj je narobe z opremo – zaznajo tudi težave, ki niso vidne s prostim očesom. S pomočjo vodilne tehnologije v panogi in nedestruktivnega preskušanja lahko z našimi svetovalnimi storitvami odkrijemo skrite okvare, pri tem pa kar najmanj motimo proizvodni proces.