You are here

KAKŠNE SO PREDNOSTI DRUŽBE KONECRANES V PRIMERJAVI Z DRUGIMI?

Prednosti družbe konecranes

Skrb za življenjski cikel

Naš pristop k vzdrževanju žerjavov temelji na skrbi za življenjski cikel, ki je obširen in sistematični pristop k vzdrževanju z vrhunskim orodjem in postopki. Skrb za življenjski cikel ima poskrbi za optimalen življenjski cikel ter poveča storilnost v času neprekinjenega delovanja in zmanjša stroške, ki nastanejo v času nedelovanja.

Sprotno servisiranje

Za razvoj servisnih storitev na področju oddaljenega spremljanja, diagnostike, analitike in preventivnega vzdrževanja na podlagi uporabe uporabljamo industrijski internet. Zagotavljamo pregledne podatke, ki jih delimo z vami, sprotni nadzor uporabe in edinstveno uporabniško izkušnjo.

Kultura varnosti in zapisi

Družba Konecranes svoje delo vedno opravi varno in korektno, ne glede na pomembnost in nujnost servisiranja.

Osredotočenost na stranke

Z našim svetovalnim pristopom lahko bolje razumemo vaše postopke in delovanje.

Obsežna ponudba

Družba Konecranes ponuja celoten obseg servisnih programov in izdelkov, prilagojenih vašim zahtevam.

Povezava s stranko

Družba Konecranes ima največjo in najbolj razširjeno servisno mrežo v tej panogi. Želimo postati vodilni lokalni izvajalci vzdrževalnih del na žerjavih za vse trge.

Zaposleni

Ker smo vodilni v panogi, zaposlujemo najboljše osebje. Zavezani smo rasti in razvoju, zato zaposleni ostajajo pri nas.

Znanje

Izvajamo najbolj obsežna tehnična usposabljanja in programe za pridobitev certifikatov, ki so zasnovani za izboljšanje varnosti in storilnosti. Naše storitve podpira izjemna mreža tehnične podpore.

Izkušnje

Smo vodilni proizvajalec originalne opreme v tej panogi z več kot 100 leti izkušenj, vzdržujemo pa več kot 430.000 kosov opreme. Izkušnje družbe Konecranes se izražajo v obširni zbirki pridobljenih znamk in nameščenih osnovnih enot. V lasti imamo intelektualno lastnino vseh pridobljenih znamk.

Tehnologija

Kot vodilna družba v panogi na področju raziskav in razvoja ter začetnica na področju pametne tehnologije ima družba Konecranes potrjeno bilanco uspehov za zagotavljanje in nudenje podpore inovativnim izdelkom in storitvam.