Varnost je na prvem mestu

Želimo, da se naše stranke vsak večer varno vrnejo domov. Družba Konecranes svoje delo vedno opravi varno in korektno, ne glede na pomembnost in nujnost servisiranja.

Storilnost dvigal

Čas nedelovanja opreme seveda pomeni veliko finančno izgubo, zato se trudimo, da bi bila storilnost v času neprekinjenega delovanja vaše opreme kar največja. V osnovi se zato osredotočamo na zagotavljanje varnosti in izboljšanje vaše storilnosti.

Servis družbe Konecranes

Opravljamo specializirane vzdrževalne servise in ponujamo nadomestne dele za vse vrste in znamke industrijskih žerjavov, dvigal  in pristaniške opreme: od posameznega kosa opreme do celotnih sklopov. Želimo izboljšati varnost in storilnost naših strank.

Zakaj izbrati Konecranes?

600 lokacij po svetu

2 milijona servisnih klicev letno

14000 oddaljenih povezav

740.000 vzdrževanih kosov opreme

 

konecranes_service.jpg
+ + + + +  Inspections & preventive maintenance  Corrective maintenance & retrofits  Consultation services  Modernizations services  New equipment

Naš pristop k vzdrževanju žerjavov

Skrb za življenjski cikel zagotovi optimalen življenjski cikel ter poveča storilnost v času neprekinjenega delovanja in zmanjša stroške, ki nastanejo v času nedelovanja.

Naši strokovnjaki za žerjave uporabljajo metodo za ocenjevanje tveganj in priporočila ter svetovalno načrtovanje in proces pregleda kot vodilo k nenehnemu izboljševanju varnosti in produktivnosti.

Pregledi in preventivna vzdrževalna dela

prepoznavajo tveganja in priložnosti za izboljšanje ter podpirajo skladnost s predpisi in standardi.

Korektivna vzdrževalna dela in rekonstrukcije

obravnavajo težave s področja varnosti in storilnosti ter izkoriščajo priložnosti za izboljšave.

Svetovalne storitve

vas vodijo pri sprejemanju odločitev in razkrivajo kritične težave s pomočjo napredne tehnologije in usposobljenih strokovnjakov, kadar je potreben podrobnejši pregled žerjava in njegovih sestavnih delov.

Posodobitvene storitve

podaljšujejo gospodarsko življenjsko dobo opreme in dosegajo povečanje kapacitete, hitrosti, zmogljivosti in nadzora tovora.

Nova oprema

za zagotavljanje nove ali nadomestne opreme.

Skrb za življenjski cikel

Izčrpen in sistematski pristop k vzdrževanju podprt s strain orodja in procesov svetovnega slovesa.

Servisni programi družbe Konecranes

Vse od prvega stika (program »CONTACT«) pa do strokovnega ocenjevanja stanja (program »CONDITION«) vaše opreme ter preventivnega vzdrževanja in svetovalnih storitev z optimalno podporo (program »CARE«) bo družba Konecranes servisni program prilagodila tako, da bo pozitivno vplival na vaše podjetje. Če se pri tem zahteva uporaba zunanjih virov (program »COMMITMENT«) ali zunanje izvajanje celotnega ravnanja z materiali (program »COMPLETE«), ima družba Konecranes dovolj izkušenj in virov, da vam pomaga pri doseganju vaših poslovnih ciljev.

SERVISNA STORITEV NA ZAHTEVO »CONTACT«

Če se prek programa »CONTACT« obrnete na nas v zvezi z okvarami in drugimi kratkoročnimi potrebami, lahko hitro odgovorimo.

PROGRAM PREGLEDOVANJA »CONDITION«

Če izvajanja preventivnih vzdrževalnih del še ne želite prepustiti zunanjim virom, vam naš program nadzora »CONDITION« lahko pomaga pri upoštevanju lokalne zakonodaje za izvajanje inšpekcijskih pregledov ter podpira izvajanje vaših notranjih vzdrževalnih del.

PROGRAM PREVENTIVNEGA VZDRŽEVANJA »CARE«

Skrb za življenjski cikel temelji na izvajanju pregledov in preventivnih vzdrževalnih del. Program preventivnega vzdrževanja »CARE« prilagodimo vašemu delovanju, pri tem pa upoštevamo uporabo žerjava, okolje delovanja, klasifikacijo obremenitve, priporočila proizvajalca in lokalne predpise.

PROGRAM VZDRŽEVANJA »COMMITMENT«

Če želite izkoristiti prednosti obsežne uporabe zunanjih virov za vzdrževanje, lahko naš program vzdrževanja »COMMITMENT« prilagodimo vašim zahtevam.

PROGRAM VZDRŽEVANJA IN DELOVANJA »COMPLETE«

Če vas zanima uporaba zunanjih virov v zvezi s celotnim procesom ravnanja z materialom, vključno z delovanjem in vzdrževanjem, je program vzdrževanja in delovanja »COMPLETE« prava izbira za vas.