You are here

Zamenjava električnega verižnega dvigala

Verižno dvigalo CLX

Dvigalo z dolgo življenjsko dobo, ki se prilagaja vašim potrebam

Rekonstrukcija dvigala družbe Konecranes zagotavlja večletno visoko zmogljivo delovanje. Verižna dvigala družbe Konecranes so prilagodljiva in trpežna, zato so primerna za uporabo v industriji.

Električno verižno dvigalo lahko uporabite na delovni postaji, na mostnem tekalnem žerjavu ali na žerjavu z roko. Verižna dvigala CLX® družbe Konecranes so popolna nadomestna dvigala za te načine uporabe.

Električno verižno dvigalo lahko premikate po svoji delovni postaji in ga uporabite na različne načine. Kompaktna glava, vzmetenje kljuke, potisni maček in motoriziran voziček ter številne druge lastnosti zagotavljajo vso potrebno prilagodljivost.

Rekonstrukcije verižnega dvigala družbe Konecranes omogočajo enostaven dostop in vzdrževanje

Pri dvigalu CLX je dostop do motorja, njegovo vzdrževanje in menjava zelo preprosto. Preprosto izvajanje servisnih del velja tudi za verižni pogon, drsno sklopko, omejitvena stikala, električne sisteme in gonila dvigala. Zato se zmanjšajo čas in stroški vzdrževanja dvigala, storilnost pa je večja, saj se skrajša tudi čas nedelovanja opreme.

Rekonstrukcija dvigala lahko pomaga pri vzpostavljanju varnosti na delovnem mestu.

Zgornje in spodnje omejitveno stikalo na dvigalu Konecranes sta trpežna. Ker sta zaščitena pred vplivi iz okolja, omogočata večjo varnost in storilnost dvigala in uporabnika.

Zavora je kritičen del verižnega dvigala in pomemben varnostni del dvižne opreme. Naša samonastavljiva zavora je izdelana tako, da pravilno deluje celoten čas delovanja dvigala.

Verižni pogon, ki ga je patentirala družba Konecranes, manj obremenjuje verigo, kar lahko poveča varnost na delovnem mestu ter podaljša življenjsko dobo novega dvigala. Zavora in drsna sklopka sta funkciji, ki zmanjšujeta verjetnost padca tovora v primeru odpovedi sklopke.

Pišite nam za več informacij.