You are here

Zamenjava dvigala z žično vrvjo

Rekonstrukcija dvigala z žično vrvjo

Se je življenjska doba vašega dvigala iztekla? Dvigala ne morete uporabljati večno, ne glede na to, kako natančno ga vzdržujete.

Dvigalo Konecranes CXT je mogoče rekonstruirati in namestiti na večino žerjavov. Naši vnaprej zasnovani nastavki za rekonstrukcijo dvigala so oblikovani tako, da omogočajo enostavno namestitev ter minimalne motnje dela.

DVIGALA CXT: IZBOLJŠANO RAVNANJE S TOVOROM IN POENOSTAVLJENO VZDRŽEVANJE

Dvigalo CXT ima mnogo funkcij, ki olajšajo ravnanje s tovorom in vzdrževanje. S prilagodljivim razponom hitrosti (ASR) se hitrost motorja spreminja glede na tovor. To omogoča optimalno hitrost in večjo varnost, ko imate opravka s težjim tovorom. Sistem navitja, ki je preprost za uporabo v sklopu izvajanja servisnih del, omogoča boljši dostop do zgornjih vrvnih škripcev in preobremenitvene naprave, zato je menjava vrvi, prilagajanje dolžine vrvi in menjava škripcev hitra in enostavna.

VZDRŽLJIVE ZAVORE Z MINIMALNIMI ZAHTEVAMI ZA VZDRŽEVANJE

Zavore motorja dvigala so zatesnjene in odporne proti prahu. Zavore CXT potrebujejo zgolj minimalno vzdrževanje in delujejo brez težav, zasnovane pa so za minimalno prilagajanje in številne cikle delovanja.

ZASNOVA MOTORJA ZA HITRO VZDRŽEVANJE

Edinstvena umestitev motorja znotraj bobna motor ščiti pred vdorom tujkov ter omogoča zmogljivo hlajenje. Taka zasnova omogoča preprost dostop do motorja in zavore pri opravljanju vzdrževalnih del.