You are here

Rekonstrukcija osvetlitve z lučmi LED

Osvetlitev z lučmi LED za žerjave

Z REKONSTRUKCIJO OSVETLITVE Z LUČMI LED LAHKO PRIHRANITE DO 60 % ENERGIJE

Z rekonstrukcijo osvetlitve z lučmi LED boste prihranili denar, zagotovili dobro osvetlitev, žerjav pa bo videti bolj sodoben.

LUČI LED TRAJAJO DLJE

Menjava luči in žarnic na žerjavu je lahko draga. Običajne kovinsko-halogenidne ali halogenske žarnice imajo omejeno življenjsko dobo in se lahko zaradi vibracij poškodujejo, stroški se povečajo in delovanje je lahko manj učinkovito. Z rekonstrukcijo osvetlitve z lučmi LED bodo imele vaše luči precej daljšo življenjsko dobo in bodo manj nagnjene k poškodbam, ki nastanejo zaradi vibracij.

OSVETLITEV PORABI NAJVEČ ENERGIJE

Običajna osvetlitev porabi od 50 do 90 % vse električne energije, ki jo porabi celotni žerjav. Z rekonstrukcijo osvetlitve z lučmi LED so zato stroškovni prihranki lahko zelo veliki, ne glede na delovanje žerjava.

Luči LED zagotavljajo enako osvetljenost delovnega območja kot običajne luči, a porabijo skoraj dve tretjini manj energije. Kar pomeni, da lahko z lučmi LED porabo električne energije pri posameznem žerjavu manjšate do 60 %.

LUČI SO VARNEJŠE IN UPORABNIKU BOLJ PRIJAZNE

Ker je porazdelitev svetlobe v lučeh LED bolj osredotočena na določeno točko, obstaja manjša verjetnost, da bo upravljavca žerjava luč zaslepila, ko bo gledal na cesto. Poleg tega se z lučmi LED svetloba ne razprši, ampak je usmerjena na tisto mesto, ki ga je treba osvetliti: na tovor in na delovno postajo ali obrat.