You are here

Popravilo dvigala in žerjava

Popravila mostnega žerjava se izvajajo glede na vaš urnik ali takrat, ko je to nujno potrebno

Družba Konecranes zaposluje več kot 3500 strokovno usposobljenih tehnikov, ki po vsem svetu vzdržujejo več dvigal kot katera koli druga družba. Strokovnjaki družbe Konecranes se bodo potrudili, da vašo opremo pripravijo za varno delovanje, ne glede na to, ali je popravilo nujno potrebno, načrtovano ali vključuje nadgradnje.

Zavedamo se, da nedelovanje opreme negativno vpliva na vašo proizvodnjo. Naši tehniki se bodo pri izvajanju popravil prilagodili vašemu urniku delovanja in časovnim omejitvam.

Družba Konecranes ponuja korektivno vzdrževanje, ki vključuje načrtovana popravila, predhodno odobrena popravila in nujna popravila.

NAČRTOVANA IN PREDHODNO ODOBRENA POPRAVILA MOSTNEGA ŽERJAVA

Načrtovana popravila se izvajajo glede na poročila o pregledih in vzdrževanju. V najboljšem primeru se za popravilo dogovorimo za čas, ki ne posega v vaš proizvodni urnik. Naši tehniki so dobro usposobljeni in lahko izvedejo širok nabor načrtovanih popravil, ki vključujejo popravila, prilagajanje in menjavo katerega koli sestavnega dela ali dela opreme.

Predhodno odobrena popravila vključujejo splošno dovoljenje za izvajanje korektivnih vzdrževalnih del do določenega zneska, da se manjša popravila in prilagoditve izvedejo hitro in učinkovito. Običajno so ta dela opravljena med pregledovanjem ali preventivnim vzdrževanjem.

Nudimo pa tudi popravila na poziv in zasilna popravila.

Poiščite najbližjo servisno podružnico podjetja Konecranes