You are here

Žerjavi z električnim verižnim dvigalom EXN

Združena uporabnost, zanesljivost in varnost žerjava

Električno verižno dvigalo EXN proizvajalca Konecranes področju dvigovanja manjših tovorov ponuja raven varnosti in vsestranskosti, na katero smo ponosni. Z uporabo močne jeklene konstrukcije in polnega nabora komponent, zasnovanih posebej za delo v nevarnih območjih bo žerjav EXN tudi v najnevarnejših okoljih zanesljivo dvignil do 5 metričnih ton.

Certifikat EX izkazuje, da je naša oprema zasnovana za maksimalno varnost žerjava v nevarnih okoljih. Edinstvena mehanska konfiguracija v običajnih delovnih pogojih zmanjšuje verjetnost iskrenja in drugih nevarnosti vžiga.

Preprosto upravljanje verižnega dvigala

Poleg osredotočenosti na varnost in zanesljivost je žerjav EXN  zasnovan tudi za preprosto uporabo. Ergonomski uporabniški vmesnik omogoča upravljavcu, da se popolnoma osredotoči na dvigovanje. Dvostopenjsko kontaktorsko krmilje in električno končno stikalo vam omogočata popoln nadzor tovora v vsakem trenutku.

Obsežen nabor možnosti pomeni, da je žerjav mogoče prilagoditi vašim specifičnim potrebam dvigovanja. Enojni ali dvojni nosilec, različni potisni vozički, sistem za preprečevanje trkov, bronzirani kavlji – možnosti so številne. Spremenljiva glava in kompaktno dvigalo omogočata kar najboljši izkoristek prostora. Izberete lahko najboljše možnosti za svoj obrat.

Varno električno dvigalo in vsestranski kos opreme

Če delate v proizvodnji energije, ravnanju s kemikalijami ali lahki proizvodnji, je ta žerjav še posebej primeren za vas. Če morate opravljati vzdrževalna dela na mestih, na katerih obstaja nevarnost vnetljivega plina ali prahu v zraku, je vaša izbira lahko žerjav EXN.

Stopite v stik s podjetjem Konecranes že danes in podrobneje spoznajte, kako električni verižni žerjav EXN izpolnjuje vaše potrebe po dvigovanju.