You are here

Žerjavi EX za delovne postaje

Dvignite več v nevarnem okolju

Žerjavi EX za delovne postaje proizvajalca Konecranes bodo okrepili vašo produktivnost v vašem obratu. Z močno kovinsko zgradbo, zmogljivostjo 2.000 kg in optimiziranim delovnim območjem pod žerjavom ter električno napeljavo, ki ima potrdila ATEX in EX so popolni za večino nevarnih območij.

Strojno obdelana kolesa in kakovostni ležaji zagotavljajo gladko premikanje in manj hrupa. Na voljo so v jekleni in aluminijasti izvedbi; s temi modularnimi sistemi brez varjenja so žerjavi varnejši in se preprosteje montirajo, vzdržujejo in prilagajajo.

Izbiranje ustrezne kovine

Kadar potrebujete moč in vzdržljivost, je sistem EXXM z jeklenimi profili pravšnja izbira. Velike razdalje obešanja zmanjšujejo velikost sestava žerjava in omogočajo kar najboljši izkoristek prostora. Zaščita pred prahom in umazanijo zmanjšuje stroške vzdrževanja in podaljšuje življenjsko dobo vašega žerjava.

Kadar potrebujete lažji žerjav s krajšimi progami, je sistem EXXA z aluminijastimi profili odlična možnost. Visoka togost strukture zmanjšuje skupno težo dvigala. Anodizirani aluminij je odličen za čista okolja in varuje žerjav pred korozijo.

Žerjave EXXA in EXXM je mogoče uporabiti skupaj z drugo dvižno opremo s protieksplozijsko zaščito, kot so dvigala EX.

Ustrezna kovina vam nudi ustrezno rešitev.

Prilagajanje vašim serijskim procesom

Preprosto prilagajanje pomeni, da lahko žerjav EXXM ali EXXA uporabite v svoji proizvodni liniji povsod, kjer lahko nastopi nevarno okolje.

Stopite v stik s podjetjem Konecranes že danes in podrobneje spoznajte, kako žerjavi EX za delovne postaje izpolnjujejo vaše potrebe po dvigovanju.

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.