You are here

Ročna dvigala in vozički EX

Ni elektrike – brez skrbi

Ročna verižna dvigala EKM2 proizvajalca Konecranes in ročni vozički EKPT ne potrebujejo električne energije. To pomeni, da lahko dvigujete tudi na mestih, na katerih električna energija ni na voljo ali pa je priklop otežen. To je stroškovno učinkovita rešitev, kadar dvigovanja ne potrebujete vsak dan.

V podjetju Konecranes je varnost vedno ključna. Mehanika EKM2 in EKPT je zasnovana tako, da zmanjšuje nevarnost iskrenja v običajnih delovnih pogojih, kar je tem modelom prislužilo potrdilo ATEX. Ker ni elektronike, ni tveganja kratkega stika v nevarnem okolju.

Vzdržljivo dvigalo je boljše dvigalo

Galvanizirana bremenska veriga, ročna veriga iz nerjavnega jekla, bronasta prevleka in praškasto barvanje ščitijo kovinsko površino pred obrabo in korozijo. Kavlji ISO z varnostnim zapahom, omejevalnik preobremenitve in gumijasti blažilniki olajšajo ravnanje s tovorom. Dvigalo je varno, preprosto za uporabo in trpežno, potrebuje le malo vzdrževanja in ima certifikat ATEX.

EKM2 je na voljo v različici z vozičkom z visečim kavljem, verižnim pomičnim vozičkom ali potisnim vozičkom. Številne možnosti omogočajo prilagajanje vašim zahtevam za dvigovanje. Za optimalno ročno dvigalo, ki bo omogočalo dvigovanje od 500 kg do 20 metričnih ton, združite dvigalo EKM2 z vozičkom EKPT.

Gospodarno, zanesljivo dvigalo, kakršno potrebujete

Včasih potrebujete posebno dvigalo le občasno, med zahtevnimi obdobji dela. EKM2 in EKPT, ki sta izdelana za trajnost, sta dobra naložba. Dolgoročno sta cenejša kot najem in ni čakanja na dostavo: vedno sta pri roki, ko ju potrebujete.

Stopite v stik s podjetjem Konecranes že danes in se posvetujte o tem, kako ročno verižno dvigalo EKM2 in ročni voziček EKPT izpolnjujeta vaše potrebe po dvigovanju.