You are here

Konzolni žerjavi EX

Vsestranski konzolni žerjav

Standardni konzolni žerjav EX proizvajalca Konecranes omogoča dvigovanje do dveh ton. Po meri prilagojen model zmore dvigniti še več. Konzolni žerjav EX je mogoče uporabiti v najrazličnejših sistemih – v mehanični delavnici, na veliki tovarniški montažni liniji, na ključnih mestih vzdrževanja v vašem industrijskem procesu – domala povsod tam, kjer potrebujete dvigovanje v nevarnih okoljih.

Konzolni žerjav EX s potrdilom ATEX je popoln močan okvir za vsako dvigalo, ki ga izdelamo posebej za nevarna okolja. K temu lahko dodate še električno dvigalo EXCXT z jeklena vrvjo, električno verižno dvigalo EXN ali ročno dvigalo EKM2 za svoje specifične potrebe po dvigovanju. Ko se vaše potrebe spremenijo, preprosto spremenite dvigalo.

Varnost žerjavov na vsakem koraku

Preprosta in hitra montaža pomeni, da bo vaš žerjav hitro postavljen in pripravljen za delo. Zaradi nastavljivih konzolnih ležajev je prilagajanje vodoravnega nosilca preprosto in natančno ter ne zahteva demontaže. Čas izpada delovanja je minimalen.

Varnost je na prvem mestu in glavno odklopno stikalo je standardna funkcija. Na vseh visečih komandah dvigala je tudi drug gumb za zaustavitev v sili. Majhen balast zmanjšuje konstrukcijsko obremenitev, natančna poravnava nosilca pa izboljšuje krmiljenje mačka in nosilne roke.

Morda se vam zdi, da je ta žerjav za nevarna okolja pravšnji za vaše potrebe, niste pa prepričani, da imate dovolj prostora zanj. Opcija dvigala nizke gradnje kar najbolje izkorišča omejen prostor. Resnično ga lahko postavite domala kamor koli.

Stopite v stik s podjetjem Konecranes že danes in podrobneje spoznajte, kako naši konzolni žerjavi EX izpolnjujejo vaše potrebe po dvigovanju.

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.