You are here

Električni dvižni žerjavi EXCXT z jekleno vrvjo

Močno in varno električno dvigalo

Prepričani smo, da električno dvigalo EXCXT z jekleno vrvjo proizvajalca Konecranes postavlja nove standarde za preprostost in varnost v industrijski dvižni opremi. Zaupate lahko njegovemu močnemu jeklenemu okvirju in dvigalo EXCXT podpira varno dvigovanje do 80 ton v nevarnih okoljih.

Potrdilo EX za plin in prah izkazuje zavezanost podjetja Konecranes varnosti. Ognjevzdržne pregrade varujejo motor in električne komponente. Zaščitena oprema pomeni varnejše tovore in osebje.

Več produktivnosti in krajši čas nedelovanja

Ker je uporaba tako preprosta, lahko z žerjavom EXCXT povečate svojo produktivnost. Ergonomski uporabniški vmesnik upravljavcu omogoča, da se osredotoči na dvigovanje, opcijsko invertersko krmiljeno pomikanje pa zagotavlja natančnost in varnost.  Z velikim premerom bobna za vrv so mere dvigala kompaktne in pristopi kavlja minimizirani. Preprosteje pomeni hitreje – in varneje.

S točkami vzdrževanja, ki so preprosto dostopne in servisiranju prijazno tehnologijo bo čas izpada delovanja krajši kot kdaj koli poprej. Vaši žerjavi so zasnovani tako, da se bo delo nadaljevalo.

Trpežen, zanesljiv žerjav, kjer ga potrebujete

Ne glede na vaše področje, kemična ali lesna industrija, rafinerija olja ali nekaj povsem drugega, je ta trpežen, vsestranski žerjav primeren za vašo industrijo. Če potrebujete priročen industrijski žerjav za vzdrževalna dela v nevarnem okolju, je dvižni žerjav EXCXT z žično vrvjo idealna izbira.

Stopite v stik s podjetjem Konecranes že danes in podrobneje spoznajte, kako naš EXCXT izpolnjuje vaše potrebe po dvigovanju.

 

 

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.