You are here

Električna verižna dvigala EXN

Vrhunsko dvigalo z izvrstno učinkovitostjo in varnostjo

Električno verižno dvigalo EXN proizvajalca Konecranes ponuja visoko raven varnosti in zanesljivosti, ki je potrebna v nevarnih okoljih. Visoko učinkoviti motorji, zanesljivo krmiljenje 48-voltnega kontaktorja in preprosto vzdrževanje prispevajo k nemotenemu delovanju vaših dvigal s kar najkrajšim časom nedelovanja.

Potrdila EX, natančneje ATEX, CSA Canada, IECEX in INMETRO, izkazujejo, da je zasnova varna za nevarna okolja. Posebna mehanska konfiguracija minimizira možnost iskrenja v običajnih delovnih pogojih. Ognjevzdržnost, protieksplozijska ohišja in epoksi barve zagotavljajo močno zaščito fizičnim površinam.

Preprosto upravljanje s številnimi možnostmi

Tudi uporaba dvigala EXN je preprosta. Ergonomski uporabniški vmesnik omogoča upravljavcu, da se popolnoma osredotoči na dvigovanje. Dvigovanje z dvema hitrostma in razmerje hitrosti pomikanja 4:1 omogočata natančno delo s tovorom. Drsna sklopka ščiti pred preobremenitvijo.

Obsežen nabor možnosti pomeni, da je dvigalo mogoče prilagoditi vašim specifičnim potrebam po dvigovanju. Na voljo so izvedbe z nepremičnim vozičkom, vozičkom z visečim kavljem ter potisnim ali motoriziranim vozičkom. Spremenljiva glava in kompaktne mere omogočajo kar najboljši izkoristek prostora. Izberite najboljše možnosti za svoj objekt.

Koristen dodatek za vašo skupino

Dvigalo EXN je jedro žerjava EXN. Odločite se za novo dvigalo EXN za obstoječi žerjav EX ali pa popolnoma nov žerjav EXN. V vsakem primeru boste odkrili prednosti tehnologije EXN podjetja Konecranes. To je razred zase.

Stopite v stik s podjetjem Konecranes že danes in podrobneje spoznajte, kako električni verižni žerjav EXN izpolnjuje vaše potrebe po dvigovanju.