You are here

Električna dvigala EXCXT z jekleno vrvjo

Nov način za še varnejše izvajanje dela

Električno dvigalo EXCXT z jekleno vrvjo proizvajalca Konecranes vnaša nov pristop v dvigovanje v nevarnih okoljih. Edinstvena mehanika pri tej posebni različici našega priljubljenega dvigala CXT zmanjšuje nevarnosti vžiga v običajnih delovnih pogojih. Dvigalo EXCXT se nenehno posodablja z najnovejšo tehnologijo in predstavlja nov mejnik v industriji, ki ga je težko preseči.

Mednarodna potrdila EX, natančneje ATEX, CSA US, IECEX in INMETRO, za plin in prah so med najpomembnejšimi dejavniki, ki pričajo, da je pri podjetju Konecranes varnost vedno na prvem mestu. Izolacija razreda F, zaščita IP65 za električna ohišja in IP66 za motorje so standardne. Električne komponente in motor so zasnovani in izdelani v skladu s predpisi EX ter skrbno zaščiteni znotraj zaščitnih ohišij.

Preprosto in prilagodljivo dvigalo z jekelno vrvjo

Dvigalo EXCXT vam omogoča preprosto ravnanje s tovorom in je izjemno učinkovito, zasnovano za povečanje vaše produktivnosti. Vsi dvižni sistemi, tudi dvižni motorji, končno stikalo in mehanska zaščita pred preobremenitvijo so popolnoma preizkušeni glede zanesljivosti. Ergonomski uporabniški vmesnik upravljavcu omogoča, da se posveti dvigovanju, kar zagotavlja preprostejše in varnejše ravnanje s tovorom. Če je potrebna visoka stopnja natančnosti, opcijsko invertersko pomikanje ponuja dodatno natančnost in varnost.

Vemo, da je vaše dvižno okolje edinstveno, zato ponujamo številne opcijske funkcije. Izberete lahko hitrost dvigovanja, uporabljate dodatno zavoro, vključite prikaz tovora, nabavite pokrivalo za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami, dodate radijske krmilnike, zahtevate posebne dodatke za voziček – to so le primeri. To ni popoln seznam.

Opcijske funkcije lahko spremenite skladno s spreminjanjem vaših potreb. Pomagamo vam dvigovati, kakor želite.

Večnamenski dodatek za vašo skupino

Dvigalo EXCXT je jedro žerjava EXCXT. Odločite se za novo dvigalo EXCXT za obstoječi žerjav EX ali pa popolnoma nov žerjav EXCXT. V vsakem primeru boste spoznali prednosti tehnologije EXCXT podjetja Konecranes.

Stopite v stik s podjetjem Konecranes že danes in podrobneje spoznajte, kako naše dvigalo EXCXT izpolnjuje vaše potrebe po dvigovanju.

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.