You are here

Dvigalke

Fork lift trucks

 

Viličarji Konecranes SMV z dvižno zmogljivostjo 10-80 ton – inovativen način za reševanje potreb pri ravnanju z blagom

Naši viličarji opravijo vsako delo na najzmogljivejši in najbolj stroškovno učinkovit način. Iz tega razloga vsak viličar pogosto prilagajamo, zato da je popolnoma primeren za izvajanje težkih opravil. Trdna, kvadratna šasija in hidravlični sistem za zaznavanje obremenitve sta podlaga za vrsto izbirne opreme, ki popolnoma izpolnjuje vaše potrebe. Rezultat je viličar z izjemno zmogljivostjo, stroškovno učinkovitostjo in dolgo življenjsko dobo.

Da bi našim strankam olajšali vsakodnevno delo, nudimo tudi številne inovativne rešitve za industrije, kot so jeklarska industrija, industrija celuloze in papirja, žage in predelava odpadkov v energijo.

Naša razvojna prizadevanja pomenijo učinkovitejše ravnanje s tovorom za vas

Vseskozi se ukvarjamo z razvojem ter tako zagotavljamo najvišjo možno raven kakovosti, produktivnosti in stroškovne učinkovitosti naših viličarjev. Posledično smo razvili rešitve za hitrejše in učinkovitejše viličarje. To so prednosti, ki jih boste cenili v obliki hitrejšega dvigovanja in spuščanja tovora, neposrednega in natančnega manevriranja ter odlične dostopnosti za servisiranje.

Boljša vidljivost, ergonomska oblika in krmiljenje

Za učinkovitejše in varnejše delo v dolgih izmenah mora imeti upravljavec odlično delovno okolje. Kar zadeva vidljivost, ergonomsko obliko in udobje, imajo naši viličarji verjetno najboljšo kabino na tržišču. Kabina je opremljena z velikimi okni, ki omogočajo najboljšo možno vidljivost v vse smeri, vse komande pa so udobno nameščene znotraj dosega in pogleda upravljavca.