You are here

Žerjavi z procesnim vitlom

Visoka učinkovitost za zahtevno dvigovanje

Žerjavi z procesnim vitlom proizvajalca Konecranes so izvrstni za zahtevne uporabe v procesih kakor tudi za  montažo in vzdrževanje.

Prilagodljivi v vsakem industrijskem okolju in v napredni zasnovi združujejo najnovejše dosežke vzdržljive elektronike ter učinkovite računalniške inteligence, kar vam zagotavlja popoln nadzor nad ravnanjem z materiali.

Podjetje Konecranes ponuja dva žerjava z procesnim vitlom. Uporaba žerjava SMARTON je že razširjena v industrijski proizvodnji po vsem svetu. Naš najnovejši žerjav z procesnim vitlom je UNITON, izdelan posebej za zahtevne uporabe v procesih.

Dva žerjava z odprtim vitlom, številne uporabe za dvigovanje

SMARTON je žerjav z procesnim vitlom za zahtevno uporabo z zmogljivostjo dvigovanja od 6,3 do 250 ton z enim vozičkom in do 500 ton z dvema vozičkoma. Varnost in produktivnost vašega žerjava se povečuje z uporabo najnovejše tehnologije, ki je tako pametna, da misli skoraj samostojno. V proizvodnji, energetiki, avtomobilski industriji ter industriji celuloze in papirja je danes že običajna. 

UNITON je vzdržljiv žerjav in voziček, ki ga je mogoče prilagoditi vašim posebnim potrebam po dvigovanju. Dvigniti zmore od 6,3 do 160 ton. Nastal je na podlagi zahtev strank in razvoja podjetja Konecranes in je primeren za številne uporabe, še posebej dobro pa je prilagojen industriji jekla.

Pametnejši žerjav je boljši žerjav

Žerjava SMARTON in UNITON sta opremljena z najsodobnejšo programsko opremo za žerjave. Številne pametne funkcije vam zagotavljajo boljši nadzor žerjava in tovora kot kdaj koli poprej. Vaši procesi bodo hitrejši in učinkovitejši, vaši zaposleni in vaša oprema pa varnejši.

Stopite v stik s podjetjem Konecranes že danes in podrobneje spoznajte, kako žerjava SMARTON in UNITON z procesnim vitlom izpolnjujeta vaše potrebe po dvigovanju.