You are here

Žerjavi po meri

Posebna dvigala za posebne zahteve

Številne industrije zahtevajo edinstvene žerjave, posebej prilagojene njihovim procesom. Z zmogljivostmi dvigovanja do več sto ton je žerjave podjetja Konecranes po meri mogoče optimizirati za vaše potrebe po dvigovanju. Ko potrebujete spremembo, je vaše žerjave skozi celotno življenjsko dobo mogoče prilagajati različnim uporabam.

Individualno zasnovane rešitve za dvigovanje

V tesnem sodelovanju z vami po meri prilagodimo žerjav da zagotovimo individualno rešitev za vsako pozamezdno dvigovanje.

Vsaka industrija ima različne potrebe. Proizvodnja jekla potrebuje zaščito pred vročino in prahom. Proizvodnja goriva in energije pogosto zahteva posebna prijemala. Avtomobilska industrija uporablja posebne žerjave za ravnanje s koluti, vtiskovanje in montažo. Rudarska industrija in primarna obdelava kovin pogosto potekata v posebnih okoljih s posebnimi zahtevami za žerjave.

Preizkušena tehnologija v novih uporabah

Po meri prilagojeni žerjavi pogosto uporabljajo naše standardne izdelke, vendar na edinstvene načine. Po potrebi oblikujemo tudi nove elemente. Vsi deli so popolnoma preizkušeni, da je zagotovljena varnost in zanesljivost.

Stopite v stik s podjetjem Konecranes že danes in podrobneje spoznajte, kako naši žerjavi izpolnjujejo vaše potrebe po dvigovanju.

Customer stories

Zahteve po zmogljivostih žerjavov so bile izpolnjene z napredno tehnologijo krmiljenja gibanja, ki omogoča večje hitrosti in varno upravljanje. Tudi zanesljivost in vzdržljivost žerjava je bila prepoznana v podjetju Rautaruukki.
Jeklarna podetja Rautaruukki v mestu Raahe – Finska

Video

Ekokem, waste plant, Finland - Custom Cranes
Quebec City Waste to Energy Facility