You are here

Pametne funkcije za mostne žerjave

Inteligentno dvigovanje s pametnimi funkcijami

Večina mostnih žerjavov podjetja Konecranes je lahko opremljna z pametnimi funkcijami, programske opreme, kar vam omogoča nadzor nad ravnanjem z materiali proizvodnih procesih. Upravljanje žerjava postane lažje od trenutka prevzema.

Boljše upravljanje pa povečuje produktivnost, saj se s krajšimi cikli dela prihrani čas in denar. Krmilni sistem optimizira gibanje vašega žerjava, zato se obraba žerjava in njegovih komponent zmanjša, življenjska doba pa se lahko podaljša. Najpomembneje je, da je zmanjšana možnost človeške napake, kar izboljšuje varnost.

Tehnologija optimizira vaše procese dvigovanja

Naš cilj je, da pametne funkcije podjetja Konecranes predstavljajo najnaprednejšo tehnologijo žerjavov, ki je danes na voljo na tržišču. Naročite lahko nadzor nihanja za omejevanje nihanja tovora, zaustavitev žerjava če naleti na oviro, samodejno obračanje tovora s podporo za zmanjšanje stranskega vleka, zaščitena območja, ki prispevajo k varnosti delovnega območja žerjava, in počasno pomikanje za izboljšanje končne postavitve tovora z visoko ravnjo natančnosti.

To je le nekaj primerov. Številne pametne funkcije vam zagotavljajo več nadzora nad dvigovanjem kot kdaj koli poprej. Trenutno so na voljo za žerjave z jekleno vrvjo in žerjave z procesno vitlom.

Posamično ali v paketu

Naše pametne funkcije so zasnovane za izpolnitev vaših zahtev po potrebah dvigovanja. Dodamo jih lahko vašim novim naročilom za opremo Konecranes, lahko pa jih namestimo tudi na vašo obstoječo opremo Konecranes. Na voljo so posamično, vendar običajno priporočamo pakete funkcij, ki ustrezajo specifičnim proizvodnim procesom.

Stopite v stik s podjetjem Konecranes že danes in podrobneje spoznajte, kako pametne funkcije ustrezajo vašim žerjavom in vašim potrebam dvigovanja.