You are here

Dvižni žerjavi CXT NEO z jekleno vrvjo

Posebno orodje za posebna dela

Dvižni žerjav CXT NEO z jekleno vrvjo proizvajalca Konecranes je posebna različica našega uveljavljenega žerjava CXT. Zmogljiv in okreten, z zmogljivostjo do 80 tone in z dvema dvigaloma za do 160 ton, je ta žerjav posebno primeren za splošno proizvodnjo, delavnice in montažne linije.

Kombinacija elegantne ergonomske zasnove, radijske krmilne komande z enim držalom in inverterske tehnologije dvigovanja zagotavlja preprosto uporabo, moč in natančnost v kompaktnem žerjavu za srednje težke tovore.

Natančen nadzor z močjo in varnostjo

Napredno dvigovanje prinaša CXT NEO. Naše energijsko učinkovito invertersko dvigovanje s prilagodljivim razponom hitrosti (Adaptive Speed Range – ASR) zagotavlja veliko natančnost pri postavljanju tovorov. Najsi potrebujete počasnejše delovanje ali do 50 % hitrejše dvigovanje, zvezne hitrosti dvigovanja vam omogočajo izvrsten nadzor tovora. Nadzorovanje vsakega premika s krmilno palico poteka gladko in preprosto.

Energetska veriga napaja primarne napajalne in krmilne kable vzdolž mostu žerjava, kar varuje kable pred mehansko obrabo in skrbi, da je delovni prostor pod žerjavom prost. Delovno okolje žerjava je varnejše za osebje in oprema je manj izpostavljena poškodbam.

Stopite v stik s podjetjem Konecranes in se posvetujte o tem, kako žerjav CXT NEO ustreza vašim potrebam po dvigovanju.