You are here

Dvižni žerjavi CXT z jekleno vrvjo

Prilagajanje vašim potrebam

Serija dvižnih žerjavov CXT z jekleno vrvjo proizvajalca Konecranes je izvrstna za skoraj vsako industrijsko okolje, v katerem potrebujete zmogljivost dvigovanja do 80 ton. Na voljo so v vseh oblikah, od standardnih žerjavov do naprednih visokotehnoloških dvigal; njihova prilagodljivost je ena od njihovih največjih odlik.

Učinkovitost in inteligenca na delu

CXT je znan po učinkoviti izrabi prostora pod žerjavom in odličnih pristopih kljuke. Poleg tega naše pametne funkcije, kot sta nadzor nihanja (Sway Control) in določanje položaja (Target Positioning), olajšujejo krmiljenje žerjava. Vse ključne mehanske komponente so zasnovane posebej za uporabo z žerjavom; interno jih proizvajajo in montirajo strokovnjaki za žerjave, zato CXT nudi vrhunsko učinkovitost.

Varnost je izboljšana z uporabo visokoučinkovitih zavor, vzdržljivih žičnih vrvi in daljinskega upravljanja. Prilagodljivi razpon hitrosti pomeni, da se tovori premikajo z optimalno hitrostjo, kar povečuje nadzor nad tovorom in izboljšuje produktivnost, obenem pa omogoča prihranek pri energiji.

Ne glede na vaše področje je ta vzdržljivi vsestranski žerjav popoln. CXT je vodilni v industriji na področju žerjavov za notranje prostore. Pri dvigovanje srednje težkih Bremen je po vsem svetu nesporen favorit: vsako leto se proda več kot 10.000 žerjavov CXT, kar priča o njegovi zanesljivosti, učinkovitosti in vrednosti.

Izdelujemo tudi žerjav EXCXT za nevarna okolja.

Stopite v stik s podjetjem Konecranes že danes in podrobneje spoznajte, kako naši dvižni žerjavi serije CXT z jekleno vrvjo izpolnjujejo vaše potrebe po dvigovanju.