You are here

Avtomatizirani žerjavi

Avtomatizirani žerjavi vam olajšajo življenje

Podjetje Konecranes izdeluje vse vrste mostnih žerjavov, od osnovnih standardnih modelov do edinstvenih žerjavov po meri, zasnovanih za najzahtevnejše zahteve za dvigovanje. Naši avtomatizirani žerjavi vam olajšajo življenje. Zamislite si izboljšan tok vaših procesov in močno izboljšano varnost v vašem obratu. To je tisto, kar dobite z avtomatiziranimi mostnimi žerjavi Konecranes.

Z avtomatiziranimi žerjavi naredite več

Izdelujemo dve vrsti avtomatiziranih žerjavov. Pri polavtomatskih različne funkcije pomagajo upravljavcu, vendar dopuščajo več ročnega upravljanja. Pri popolnoma avtomatiziranem žerjavu upravljavec določi nastavitve, žerjav pa samodejno izvaja ponavljajoča se ali težavna dejanja. To je koristno zlasti v zahtevnih in nevarnih okoljih.

Avtomatizirani mostni žerjavi lahko zmanjšajo stroške delovne sile, omogočijo spremljanje inventarja, optimizirajo shranjevanje, zmanjšajo poškodbe, povečajo produktivnost in zmanjšajo stroške kapitala, povezane s sistemi viličarjev. Med najpogostejšimi so uporaba za ravnanje z jeklom v kolobarjih in s papirnimi koluti, za predelavo odpadkov v energijo, ladjedelništvo, ravnanje s kontejnerji, proizvodnjo živil, obdelavo kovin in splošno proizvodnjo.

Najnovejša tehnologija dvigovanja že zdaj

Vsak žerjav proizvajalca Konecranes uporablja najnovejše dosežke v programski opremi in inženiringu, kar zagotavlja njegovo najnaprednejše možno stanje ob dobavi. Z razvojem tehnologije so naši žerjavi zasnovani tako, da je posodabljanje preprosto.

Imamo rešitev, ne glede na to, kakšne so vaše potrebe po dvigovanju.

Stopite v stik s podjetjem Konecranes že danes in podrobneje spoznajte, kako naši avtomatizirani žerjavi izpolnjujejo vaše potrebe po dvigovanju.

Customer stories

Razkladalnik s hidravličnim prijemalom proizvajalca Konecranes je odgovor na potrebe podjetja Ekokem. Je popolnoma avtomatiziran in zagotavlja, da je proces obdelave odpadkov in sežiganja kar najučinkovitejši.
Ekokem, obrat za pridobivanje energije iz odpadkov – Riihimäki, Finska

Video

TERSA, Sant Adríá, Waste-to-Energy plant, Barcelona, Spain 2013
Quebec City Waste to Energy Facility