You are here

Žerjavi za delovne postaje

Žerjavni sistemi za vsako potrebo

Lahkonosilčni žerjavni sistemi XK-A in XK-S proizvajalca Konecranes  so zasnovani tako, da izpolnjujejo različne  zahteve delovnih postaj in proizvodnih linij, pri katerih je potrebna zmogljivost dvigovanja do 2.000 kg. Lahko so stropni ali samostoječi, mostovi z enojnim ali dvojnim nosilcem kakor tudi enotirni sistemi. Sistem XK-A ima lahek, trpežen zaprt aluminijasti profil. Sistem XK-S je s svojim zaprtim jeklenim profilom vzdržljiv in močan.

Ponujamo dolge razpone za naše lahkonosilčne žerjavne sisteme. Zaprta proga se razteza daleč, kar nam omogoča, da ponudimo vse potrebno za proizvodne in montažne linije.

Hitra vgradnja

Pri operacijah, ki od delavcev zahtevajo natančne ponavljajoče se premike, naši žerjavni sistemi ponujajo ergonomsko in stroškovno učinkovito možnost brez arhitekturnih naložb, ki so pogosto potrebne pri vgradnji mostnih žerjavov.

Naše lahkonosilčne žerjavne sisteme s standardnimi velikostmi profilov in vijačnimi povezavami je mogoče hitro vgraditi. V nekaterih primerih je to trajalo manj kot en dan. S takšno hitrostjo in prilagajanjem montaže vašim urnikom želimo zmanjšati čas izpada delovanja opreme in proizvodnje.

Povečajte produktivnost ob zmanjšanju stroškov

Če je vaše poslovanje odvisno od delavcev, ki izvajajo ponavljajoče se gibe ali dvigujejo težka bremena, je žerjavni sistem za delovne postaje hiter in preprost način, da izboljšate produktivnost.

Tako aluminijasti kot jekleni lahkonosilčni žerjavni sistemi so na voljo za nevarna okolja.

Za več informacij stopite v stik z nami.