You are here

Ročni dvižni škripci

Kompaktna velikost in izdelava, ki traja

Ročni dvižni škripci KL proizvajalca Konecranes so prilagodljivi, trpežni in trajni. Izdelek z zmogljivostjo dvigovanja do 3.000 kg je izvrsten za gradbeništvo, vzdrževanje in servisiranje. Lahka in kompaktna zgradba dvižnega škripca vam omogoča delo na majhnem prostoru.

Varnost in zanesljivost

Kot pri vseh izdelkih podjetja Konecranes je varnost ključna tudi pri naših ročnih dvižnih škripcih. Ročni dvižni škripec KL ima zavoro Weston z dvojnim zatikalom, dvema tornima kolutoma in štirimi zavornimi površinami, zavora pa je popolnoma zaprta v ohišju, kar maksimalno poveča njeno zaščito pred umazanijo.

Ročni dvižni škripec KL je opremljen z pocinkano bremensko verigo iz legiranega jekla razreda 80 z veliko trdnostjo, ki je zelo odporna proti koroziji.  Izdelan je iz jekla s kromirano površino in ima ojačene pokrove ohišja, ki ščitijo dvižni mehanizem. Kavlji ISO so izdelani iz legiranega jekla, toplotno obdelani in opremljeni z zatiči kljuke in točkami za pregledovanje.

Polno vrtenje

Ročni dvižni škripec KL je na voljo z vrtljivo ročico 360° in gumijastim ročajem, z dvižnim mehanizmom, ki ga je mogoče sprostiti, ko je razbremenjen.

Za več informacij stopite v stik z nami.

Content bottom