You are here

Ročni izdelki

Naši trpežni ročni izdelki, polni funkcij

Konecranes ročna verižna dvigala in ročni dvižni škripci Konecranes so odlična izbira za vsako okolje, v katerem je uporaba električne energije nepraktična ali ni na voljo. Ker so popolnoma brez elektronike, so tudi gospodarna rešitev, kadar ni potrebe po vsakodnevnem dvigovanju.

 Za dvigovanje tovorov v razponu od 250 do 20.000 kg, bodo naši ročni izdelki, zadostili vašim potrebam po dvigovanju.

Varna in zanesljiva dvigala

Poznani smo po varnosti naše opreme in naši ročni izdelki pri tem niso izjema. Kompaktna oblika pomeni nižjo težo, kar omogoča lažje in varnejše ravnanje s tovori. Dvojna zavora Weston z dvema zavornima diskoma, ki zagotavljata 4 zavorne površine, je popolnoma zaprta v ohišju, kar maksimalno poveča njeno zaščito pred umazanijo.

Visoko stopnjo varnosti in vzdržljivosti zagotavlja bremenska veriga iz galvaniziranega legiranega jekla razreda 80, ki je zelo odporna proti koroziji. Odprti verižni pogonski mehanizmi obenem omogočajo preprosto pregledovanje in čiščenje.

Ročni izdelki, prilagojeni vašim potrebam

Pri našimi ročnimi izdelki lahko izbirate med modeli z visečo kljuko ali izdelki z vozičkom z I-gredjo. Na voljo so vozički z ročnim potiskanjem ali z ročno gnanim verižnim pogonom.

Dvigala Konecranes lahko preprosto vgradite v obstoječo opremo. Njihova kompaktna velikost in majhna teža pomenita, da lahko svoje verižna dvigala in dvižne škripce uporabljate na številnih različnih lokacijah.

Nekateri naši ročni izdelki so na voljo tudi za nevarna okolja.

Za več informacij stopite v stik z nami.