You are here

Konzolni žerjavi

Za spreminjajoče se delovno okolje

Konzolni žerjavi Konecranes so izredno prilagodljivi in primerni za različne delavnice in industrije. Omogočajo stroškovno učinkovit način rokovanja z gradbenimi materiali do 2.000 kg.

Podjetje Konecranes nudi zgoraj ojačane konzolne žerjave s priloženim jeklenim profilom XM in spodaj ojačane krake s profilno I-gredjo. Naši standardni konzolni žerjavi za montažo na steno so vrtljivi do 180º, stebrni žerjavi pa do 270º. Na voljo so možnosti po meri, kot je večja zmogljivost dvigovanja ali vrtenje celotnih 360º.

Prilagajanje vašemu objektu

Konzolni žerjavi so na voljo v polnem razponu zmogljivosti dvigovanja in dosega. Krak je na steno ali tla mogoče pritrditi na več načinov, s čimer vam lahko zagotovimo optimalno rešitev za vaš objekt.

Zaradi prilagodljivih konzolnih ležajev je prilagajanje vodoravnega nosilca natančno in zelo preprosto, nenadzorovani premiki nosilca in vozička pa so zmanjšani na najmanjšo možno mero. Opcijsko so na voljo funkcije za optimizacijo uporabnosti, vključno z nastavljivo zaustavitvijo vrtenja s koraki po 10º in zaklepanjem v 3 položajih (-90º, 0º, +90º).

Konzolni žerjavi Konecranes so na voljo tudi za nevarna okolja.

Hitra namestitev konzolnih žerjavov

Konzolni žerjavi Konecranes lahko uporabljajo velika, ojačena jeklena podnožja, s katerimi sta namestitev in premestitev preprosti. S tem se skrajša čas izpada proizvodnje in stroški namestitve ali premikanja žerjava.

Za več informacij stopite v stik z nami že danes.

Customer stories

Podjetje Konecranes je dobavilo in montiralo obsežne rešitve sistemov za dvigovanje in žerjavnih sistemov v novem najpomembnejšem centru za proizvodnjo motorjev (Engine Manufacturing Centre) podjetja Jaguar Land Rover.
Jaguar Land Rover – Wolverhampton, Anglija
Content bottom