You are here

Električna verižna dvigala

 

Moč dvigovanja do 5.000 kg

Podjetje Konecranes ponuja dve električni verižni dvigali, zasnovani za prilagodljivost in vzdržljivost pri dvigovanju. Električno verižno dvigalo SLX zmore dvigniti do 2.500 kg, električno verižno dvigalo CLX pa do 5.000 kg, kar vam zagotavlja vsestranskost, ki jo potrebujete v industrijskih uporabah in na zahtevnih delovnih postajah.

S kompaktno vision gradnje, visečim kavljem in številnimi drugimi funkcijami je dvigalo mogoče preprosto prilagoditi specifičnim potrebam vaše delovne postaje.

Učinkovitost in varnost v paketu

Najnovejše električno verižno dvigalo CLX proizvajalca Konecranes omogoča preprosto uporabo, pospešitev delovnih ciklov, izboljšanje varnosti in daljšo življenjsko dobo. Je prilagodljivo in vzdržljivo, idealno za vsako delovno postajo.

Izberite električno verižno dvigalo SLX z brezstopensko hitrostno dvigovanja za gladko navpično gibanje, ki ohranja stabilnost tovora skozi najzahtevnejše obremenitve. Ima vse funkcije CLX ter tudi dodatne, kot so elektronska zaščita pred preobremenitvijo, nadzor ohlapnosti verige in absorpcija udarnih obremenitev. S svojo napredno tehnologijo združuje učinkovitost in varnost.

Dvigovanje domala povsod

Električna verižna dvigala lahko uporabite na mostnem žerjavu, žerjavu za delovne postaje ali konzolnem žerjavu. Zaradi vsestranskosti so električna verižna dvigala proizvajalca Konecranes idealna rešitev za številne dvižne uporabe.

Preberite več o dvigalih CLX in SLX na našem spletnem mestu konecranes.com/clx ali stopite v stik z nami za več informacij.