Nadomestni deli


Deli za dvižno opremo in obdelovalne stroje

Dvižna oprema Konecranes obratuje v najzahtevnejših industrijskih panogah in okoljih, vključno z industrijo jekla in drugih osnovnih kovin, lesnih obratih, petrokemični industriji in rudarstvu, kakor tudi v lukah, ladjedelnicah in intermodalnih terminalih. Poznamo žerjave in obdelovalne stroje ter to znanje uporabljamo pri dobavi delov.

Odzivni in zanesljivi strokovnjaki, s katerimi lahko preprosto sodelujete

Ne glede na to, ali takoj potrebujete nadomestne dele za vašo dvižno opremo ali pa zahtevate možnosti namenske proizvodnje in hitre dostave, so vam naši predstavniki oddelka za pomoč strankam in inženirji pripravljeni pomagati 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Naši izkušeni inženirji za dele imajo spletni dostop do več sto podrobnih inženirskih datotek in načrtov. Na skoraj 90 % povpraševanja po delih odgovorimo v 24 urah.

Z izbiro strokovnjakov podjetja Konecranes za izvedbo namestitvenih del boste lahko prepričani, da bo namestitev izvedena ustrezno in da bo oprema pravočasno vrnjena nazaj v proizvodnjo.

Deli za vse znamke

Naše storitve nadomestnih delov obsegajo katero koli znamko žerjavov in dvigal, druge dvižne opreme ali obdelovalnih strojev. Kot vodilni globalni proizvajalec s stoletno zgodovino in vodilni globalni dobavitelj vzdrževalnih del podjetje Konecranes zaposluje tehnike, ki razumejo, kaj je potrebno za ohranjanje najvišje zmogljivosti vaše opreme. Naše serviserje usposabljamo za razumevanje edinstvenih zahtev vsake nameščene znamke opreme in zagotavljanje ustreznih storitev v skladu s specifikacijami proizvajalca originalne opreme.

Naša globalna dejavnost dobave zagotavlja konkurenčne cene in pri nas lahko na enem mestu dobite vse dele, ki jih potrebujete.